Picături Varga România
 O soluție de încredere, pe bază de plante împotriva căderii părului

Căderea părului

Caderea parului

Tipurile, cauzele caderea parului și a chelirii

În cazul în care un bărbat începe să chelească între 20-45 de ani, cu probabilitate vorbim despre căderea hormonală a părului (alopecia androgenă). Începe rărirea părului treptat de la frunte spre tâmple și la mijlocul capului.  Aceste zone în câțiva ani pot fi lipsite complet de păr.

» Dând click aici puteți afla mai multe despre căderea părului la bărbați.

Alopecia androgenă la femei este mai rară. În general începe la vârsta de 30, 40 de ani la mijlocul capilarei, marginile părului nu se schimbă de obicei. Cu timpul volumul părului scade în așa măsură încât lasă la vedere pielea capilară.  Din cauze hormonale și la femei se poate întâmpla chelirea pe frunte și la tâmple, specific bărbătesc.

» Vă interesează informații utile despre căderea părului la femei? Dați click!

Stresul, oboseala fizică sau psihică, alimentația incorectă, lipsa de fier, ciuperca pielii, dieferența de endocrin precum și intoxicația cu medicamente pot fi cauze ale căderea părului. În aceste cazuri rărirea părului este reversibilă, fiindcă după tratarea cauzei, rădăcinile de păr îsi revin, se întăresc și pornește creșterea părului.

O modalitate de tratare a căderea părului este stimularea circulației sanguine, prin care se îmbunătățește hrănirea rădăcinilor de păr, și în cazul căderilor de păr reversibile are efecte vizibile. Dar conform teoriilor de până acum aceasta nu este o soluție împotriva  alopeciei androgene.

Conform științei actuale căderea părului din cauze hormonale – mai ales la bărbați – era considerată ireversibilă. Tratmentele tradiționale și terapia hormonală numai au încetinit căderea părului. A fost o schimbare și un pas în față, când în 2010 cercetătorii americani au demonstrat că în mecanizmul patologic al alopeciei androgene au rol important celule stem. În rădăcinile de păr nu scade numărul celulelor stem ci numai activitatea lor: “se micșorează” dar continua producerea părului, însă acest păr este microscopic, nu se poate observa cu ochi liber. Rezultatele cercetării dovedesc faptul că celulele rădăcinilor de păr se pot activa cu ajutorul unui produs cu efecte intenziv regenerative, și sunt șanse reale la repornirea creșterii părului.

caderea parului - plantele medicinale

Picăturile de păr Varga – un produs din plante medicinale eficient împotriva căderea părului și a chelirii

Căderea părului,  rărirea sau chelirea constituie pentru mulți dintre noi o serioasă problemă estetică și psihică. În ultimul deceniu o multitudine de cercetări științifice s-au ocupat cu această problemă, trezind speranța în cei afectați că își vor redobândi podoaba capilară. Picăturile de păr Varga reprezintă un produs destinat stopării prceum căderea părului și stimularea creșterii acestuia, care în ultimii 10 ani s-a răspândit pe scară largă în domeniul tratamentelor de acest gen. Eficiența cosmeticelor din plante medicinale este confirmată de numeroase studii și cercetări clinice.

Succesul acestu produs cu extracte de plante medicinale se datorează în mare parte faptului că pe parcursul utilizării – pe lângă a oprii căderea părului –  se obsearvă o crestere a părului în cantitate de calitate diferită, deseori chiar după o lipsă a părului de mai  mulți ani.

Picaturi Varga - opreste caderea parului

La cercetările clinice din anul 2003, apoi din 2006, conduse de un medic  dermatolog-cosmetolog, au participat femei și bărbați de vârste diverse, care au folosit odată pe zi acest produs. În cursul cerectării s-a verificat regular măsura a căderea părului, numărul și calitatea firelor de păr noi. Cercetările peste 4 săptămâni au concluzionat că în funcție de viabilitatea rădăcinilor de păr, căderea părului s-a redus, și în multe cazuri s-a observat creșterea unui păr fin. După un tratament de opt săptămâni, căderea părului s-a redus semnificativ în toate cazurile sau a încetat de tot. Căderea părului tratate la femei și la bărbați între 24-58 de ani s-au întărit, în așa fel s-a observat creșterea părului în zone lipsite de păr ale capilarei.

Extractele de plante medicinale din acest produs, vitaminele, microparticulele și mineralele care hrănesc părul și efectul de stimulare a circulației sanguine, precum și rezultatele cercetărilor clinice explică eficineța Picăturilor de păr Varga care oprește căderea părului și stimulează creșterea părului.

Picăturile Varga sunt în comerț aproape de 10 ani, de atunci s-au vândut 1 000 000 de bucăți, numai în Ungaria. Aceste cifre și numeroase experiențe pozitive, întăresc credința în munca depusă și ne încurajează să acordăm o garanție de testare a produsului, prin care toată lumea poate încerca Picăturile de păr Varga fără vreun risc și să se convingă de efectele extreordinare ale acestui produs.