Picături Varga România
 O soluție de încredere, pe bază de plante împotriva căderii părului

100% Garanție

Vă salut! Mă numesc Varga Miklós, de profesie sunt inginer, expert în materia plantelor medicinale, și sunt inventatorul Picăturilor Varga.

În ultimul deceniu piața a fost invadată de numeroase produse împotriva căderii părului de o calitate îndoielnică. Nu-i de mirare că mulți se gândesc de două ori înainte să mai cumpere un asemenea produs,  neștiind dacă mai merită să le dea sau nu crezare. Scopul meu este ca utilizarea produselor mele să fie accesibile cât mai multor persoane, fără riscuri, de aceea garantez personal eficacitatea acestora.

În cazul în care după 60 de zile de utilizare nu constatați efectele benefice ale produselor mele, Vă voi restitui prețul acestora fără nici o întrebare.

Regulament privind restituirea prețului produsului după 60 de zile de utilizare ineficientă

În cazul ”Picăturilor Varga împotriva căderii părului”, garanția de restituire a prețului se acordă în cazul în care nu are loc reducerea sau oprirea căderii excesive a părului (se consideră cădere excesivă cea care depășește limitele normale, adică 50-100 de fire de păr căzute/zi). Creșterea de noi fire de păr în zonele afectate de chelire poate fi observată exclusiv în cazul în care, rădăcinile de păr încă sunt viabile, de aceea efectul de creștere a noi fire de păr nu poate fi garantată. Cu alte cuvinte, garanția de restituire a prețului nu privește cazurile în care nu are loc apariția de noi fire de păr în zonele afectate de chelire. În cazul ”Picăturilor Varga împotriva căderii părului”, garanția de restituire a prețului intervine după utilizarea ineficientă, fără rezultate a minim 2-maxim 4 produse. În situația în care nici după utilizarea a 4 produse nu observați scăderea cantității firelor de păr pierdute, vă recomandăm să opriți tratamentul și să vă adresați unui medic specialist, deoarece căderea părului poate avea alte cauze decât cele menționate. O cură durează în general 60 de zile, și constă în utilizarea a cel puțin 2 produse în acest interval.

Garanția se referă la restituirea prețului produsului o singură dată pentru fiecare cumpărător în parte, după utilizarea a minim 2, maxim 4 produse împotriva căderii părului. În cazul ”Picăturilor fortifiante pentru păr”, ” Spray-ului reconfortant pentru picioare obosite, afectate de varice” și a ” Spray-ului antiperspirant pentru picioare” garanția se referă la 1 singur produs.

Validarea garanției de restituire:

După ce cumpărătorul face dovada achitării și utilizării unui produs Varga, îi vom restitui exclusiv contravaloarea produsului, fără dobânzi sau cheltuieli anexe, precum taxe de expediere, transport etc.

Pentru a beneficia de garanție, Vă rugăm să returnați la adresa noastră următoarele:

  • Ambalajul produsului utilizat ( cel puțin sticla, împreună cu capacul pulverizator)
  • Chitanța sau factura, în original sau copie
  • Pe chitanță sau factură să fie identificate în mod clar, lizibil: locul și data cumpărării, și prețul achitat
  • Garanția se referă la primele 60 de zile de utilizare a produsului. Solicitarea pentru restituirea prețului trebuie să fie trimisă după trecerea a 60 de zile de la data primei achiziționări a produsului, fără însă a depăși 75 de zile de la această dată.

Vă rugăm să trimiteți cele menționate mai sus prin scrisoare recomandată la următoarea adresă: Kolumbán Olivér-Gyula, Gheorgheni, cart. Bucin, nr. 23/B/40, jud. Harghita, împreună cu datele Dvs. de identificare, numărul unui cont bancar unde putem restitui prețul achitat, banca și numele titularului de cont.

În cazul în care cumpărătorul a făcut dovada îndeplinirii tuturor condițiilor de mai sus, în termen de 15 zile de data primirii actelor prin scrisoare recomandată, ofertantul va restitui prețul achitat prin transfer bancar în contul indicat de cumpărător. În cazul neîndeplinirii condițiilor de restituire de mai sus, ofertantul nu poate fi tras la răspundere pe cale judecătorească.