Picături Varga România
 O soluție de încredere, pe bază de plante împotriva căderii părului

Instrucțiuni de comandă

Modalități de transport:

Produsele comandate vor fi expediate prin poștă sau prin firma de curierat rapid courier.

Modalități de plată: Plata la livrare (ramburs).

Prețul transportului:

Pentru comenzile care depășesc 500 de lei, transportul este gratuit pe întreg teritoriul României!

Pentru comenzile sub 500 de lei, în funcție de modalitatea de plată aleasă, taxa de transport este de 12 lei (prin Poșta Română) sau de 34 lei (prin firma de curierat rapid courier).

Firma de curierat courier nu livrează în toate localitățile. Pentru a verifica dacă localitatea dumneavoastră se află în lista locațiilor Fan Courier, vă rugăm consultați pagina web: www.fancourier.ro. Navigați în josul paginii, la secțiunea RETEA, subsecțiunea: Aria de acoperire, apoi: pentru lista completă click aici. Aici puteți vizualiza care este cea mai apropiată locație courier și chiar puteți  să-i contactați prin telefon pentru informații suplimentare. Dacă localitatea Dvs. nu se află în lista locațiilor courier, Vă rugăm să optați pentru transportul prin Poșta Română.

În afară de aceste taxe de transport, în sarcina Dvs. nu cad alte taxe sau cheltuieli de ambalare.  În momentul efectuării comenzii, veți fi notificat de sistem despre taxa de transport, care va fi automat adăugată la prețul produsului comandat.

Termen de livrare:

Termenul de livrare estimativ este de 2-5 zile zile lucrătoare (în cazul livrării prin Posta Română), respectiv de 1 zi lucrătoare în cazul livrării prin curierat rapid, calculate din momentul lansării comenzii

În vederea evitării oricăror neplăceri, Vă rugăm să verificați integritatea coletului! În cazul în care coletul ajunge la Dvs. în mod deteriorat, sau aveți orice nelămuriri, probleme în legătură cu comanda Dvs, ne puteți contacta în zilele lucrătoare, între orele 08:00-16:00, la următorul nr. De telefon: 0751245131.

» Puteți consulta Termenii și Condițiile Generale de comandă AICI

Dacă aveți întrebări referitoare la comandă, plată sau transport, Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail, urmând pașii de mai jos. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp.

Nume (obligatoriu)

Adresă e-mail (obligatoriu)

Subiect

Mesaj