Picături Varga România
 O soluție de încredere, pe bază de plante împotriva căderii părului

La ce vă puteți aștepta, dacă folosiți produse Varga?

Picături împotriva căderii, rarifierii părului:

În 2-8 săptămâni oprește căderea excesivă a părului, în funcție de cauza căderii părului și de specificul persoanei.

La începutul tratamentului se poate întâmpla să se intensifice căderea părului. Nu trebuie să vă îngrijorați, acesta este un fenomen natural, ceea ce semnalizează că s-a accelerat creșterea părului.

Efectele produsului se obsearvă după folosirea acestuia timp de două-trei săptămâni. Zi de zi scade căderea părului, apoi firele de păr devin mai puternice și mai sănătoase.

După folosirea intenzivă de 4-8 săptămâni (de 2-4 ori pe zi) se poate observa creșterea de păr în zonele lipsite de păr ale capilarei, dacă rădăcinile de păr în zona respectivă sunt viabile. La începu firele de păr noi sunt slabe și subțiri, dar cu utilizarea regulară a picăturilor de păr cu timpul se vor fortifica.

Să nu vă așteptați la minune imediată. Pentru obținerea  rezultatelor dorite, sunt necesare săptămâni, chiar luni în funcție de cauzele căderii părului și alte circumstanțe. Să aveți răbdare și să folosiți produsul regular, conform prospectului.

După ce obțineți rezultatele dorite, se recomandă utilizarea regulară a produsului, de 1-2 ori pe săptămână după spălarea părului, pentru menținerea calității părului.

În cazul în care după un tratament de 2 luni căderea părului nu oprește sau nu scade semnificativ, problema poate avea cauze serioase de sănătate. În acest caz tratamentul trebuie încetat și este recomandat tratament medical de specialitate.

Picături fortifiante de păr, pentru păr  obosit și despicat:

Acest produs a fost dezvoltat în special pentru femei. Revitalizează părul obosit și despicat din cauza tratamentelor de păr regulare și vopsirea părului. În câteva săptămâni fortifică fibrele și structura interioară a părului, crește elasticitatea părului și oprește despicarea firelor de păr.

După o utilizare de 6-8 săptămâni zilnice datorită acestui produs, firele de păr se fortifică, părul devine mai bogat și capătă un luciul sănătos.

Șamponul cu plante medicinale Varga 

Componentele concentrate de plante medicinale hrănesc și regenerează rădăcinile de păr, asigură sănătatea părului. Utilizați împreună cu produsele împotriva căderii respectiv pentru fortifierea părului! Șamponul completează efectele acestora.

Care sunt avantajele prodeselor Varga față de pastilele împotriva căderii părului și față de alte tratamente de păr?

Produsele din plante medicinale Varga sunt  cozmetice 100% din plante medicinale organice, testate clinic, sigure și eficinte, fără efecte secundare.

Produsele din plante medicinale Varga conțin componente valoroase – vitamine, aminoacizi, minerale și microparticule -, care hrănesc și  activează rădăcinile de păr, cresc circulația sanguină în pielea capilară, fără să irite în orice fel pielea sau să dăuneze părului.

Cele trei produse au fost concepute în așa fel să stimuleze, să regenereze părul, să hrănească rădăcinile de păr, astfel să oprească căderea părului și să facă părul puternic, frumos și sănătos.

Produsele Varga nu conțin minoxidilă sau alt component chimic. Minoxidila era folosită pentru tratarea hipertensiunii, de aceea poate fi periculos pentru persoanele care au avut probleme cu inima, a avut surplus de greutate, au acuzat dureri toracice, au avut leșine. Minoxidila are numeroase efecte secundare, ca exemplu: iritarea pieleii capilare, uscarea pielii, mâncărime și roșeală. Poate cauza reacții alergice. La femei poate cauza îngroșarea sprâncenelor precum și apariția părului pe față.

Produsele de plante medicinale Varga sunt produse organice, fără efecte secundare, care fată de tabletele împotriva căderii părului, acționează exclusiv în pielea capilară.

Cervetările făcute cu tabletele împotriva căderii părului arată. Că pot avea efecte secundare serioase, cum ar fi impotența, scăderea apetitului sexual, probleme de erecție și număr scăzut de spermatoizi. Reacția alergicș este un alt efect secundar, inflamarea sânilor și dureri de testicul. Este îngrijorător faptul că, după opinia medicilor cercetători, aceste efecte secundare persistă și după încetarea utilizării acestor tablete, deoarece dihidrotestosteronul afectează ireversibil nervii atinși.

Față de majoritatea tabletelor împotriva căderii părului, produsele Varga sunt sigure pentru toți utilizatorii, în cei 10 ani, în care aceste produse sunt în comerț, nu au fost semnalate efecte secundare!