Picături Varga România
 O soluție de încredere, pe bază de plante împotriva căderii părului

Pentru bărbați

 Cauzele căderii părului, cheliei la bărbaţi

În cazul declanșării procesului de chelire la bărbații cu vârsta cuprinsă între 25-40 de ani, cauzele sunt de cele mai multe ori de natură hormonală (alopecie androgenică). Chelirea specifică bărbaților este cauzată în mod direct de hormonul DHT – rezultat din conversia chimică a testosteronului -, hormon care slăbește rădăcina părului și determină malnutriția acestuia. Capacitatea de generare a noi fire de păr în porțiunile afectate scade din ce în ce mai mult, astfel, firele de păr se subțiază, creșterea de noi fire se oprește, determinând rărirea din ce în ce mai accentuată a părului din frunte, tâmple și creștet. Întrucât căderea părului nu semnifică altceva decât ”murirea de foame” a firului de păr, în cazul în care este determinată de cauze hormonale, ea poate fi redusă considerabil sau chiar oprită prin nutrirea corespunzătoare a firului de păr.

Cum acționează Picăturile Varga împotriva căderii părului?

Eficiența produselor regenerante Varga constă în concentrația ridicată a multiplelor substanțe active naturale pe care le conțin și care au ca rezultat refacerea structurii firului de păr. Substanțele nutritive conținute de produsele Varga ajung în mod direct la rădăcinile părului, reușind astfel să activeze până și rădăcinile inactive de câțiva ani. Cei aproape 10 ani de experiență, bazată pe opiniile clienților, confirmă categoric că prin utilizarea Picăturilor Varga procesul de chelire poate fi evitat sau oprit; totodată s-a constatat în numeroase cazuri apariția de noi fire de păr pe porțiunile afectate de căderea părului.

Produsul împotriva căderii părului constă într-un extras concentrat din 19 plante medicinale, conținând aproape 200 de substanțe active valoroase, precum: vitamine, minerale, microelemente etc. Acestea au rolul de a alimenta intensiv și de a activa rădăcinile de păr, precum și de a intensifica circulația sanguină a scalpului. Utilizarea produsului asigură alimentarea constantă cu substanțe nutritive a rădăcinilor de păr, împiedicând astfel atrofierea rădăcinilor și contracarând efectul hormonilor DHT de împiedicare a absorbției substanțelor nutritive. În cazul cheliei avansate se poate întâmplă ca, deși rădăcinile nu mai generează creșterea de noi fire de păr, ele să fie încă viabile. În astfel de cazuri, utilizarea intensivă a produsului poate declanșa din nou procesul de creștere a părului în zonele afectate de chelie.

Alte cauze care favorizeaza căderea părului la bărbați

Stresul, alimentația unilaterală sau anumite medicamente pot declanșa deasemenea căderea părului. În aceste cazuri, rărirea părului este mai ușor reversibilă, deoarece utilizând produsul rădăcinile reintră în funcțiune mai repede. Picăturile Varga pe de o parte împiedică atrofierea rădăcinii, chiar și în situația în care cauza declanșatoare a căderii părului persistă; pe de altă parte, conținând o varietate de vitamine și minerale care favorizează restructrarea părului, ajută la restabilirea sănătății firului de păr.

Picături Varga pentru fortifierea părului

Picăturile fortifiante conțin elemente constructive esențiale pentru păr. Datorită substanțelor active conținute de produs, structura interioară a părului devine mai puternică, astfel că firele de păr devin flexibile, despicarea vârfurilor și subțierea părului se oprește, iar părul capătă mai mult volum. Utilizând produsul, vă veți redobândi frumusețea de odinioară a părului, iar firele de păr fortifiate, flexibile vor creea volum și densitate.