Picături Varga România
 O soluție de încredere, pe bază de plante împotriva căderii părului

Pentru femei

Cauzele căderii, răririi părului la femei

Rărirea și căderea părului care depășește limitele normale afectează din în ce mai multe femei. Cel mai adesea apare în perioada schimbărilor hormonale, după naștere sau în timpul menopauzei, însă poate apărea oricând din diverse motive, chiar în formă severă. Degradarea calității părului și subțierea, rărirea acestuia se datorează aproape în toate cazurile subnutriției rădăcinilor, indiferent dacă problema este cauzată de schimbări hormonale sau alte cauze. În cazul în care rădănile de păr nu mai primesc suficiente substanțe nutritive, cu timpul ele vor produce fire de păr din în ce mai subțiri.

Cum acționează Picăturile Varga împotriva căderii părului?

Unicitatea produselor regenerante Varga constă în aceea că, datorită rețetei unice și modalității de preparare specifice, multitudinea de substanțe naturale extrase din plante se regăsesc în produs în cea mai mare concentrație posibilă. Odată cu pulverizarea produsului pe scalp, o doză mare de substanțe nutritive ajung direct la rădăcinile inactive, în consecință căderea părului va fi oprită, iar în câteva luni firele de păr vor fi mai puternice.

Picăturile Varga reprezintă extractul concentrat și pur, obținut din 19 plante medicinale. Produsul conține aproape 200 de substanțe active valoroase, precum: vitamine, minerale, aminoacizi și microelemente, care alimentează și activează rădăcina părului, și intensifică circulația sanguină a scalpului.

Căderea părului în cantități deranjante poate fi cauzată cel mai adesea de schimbări hormonale, cum ar fi sarcina, perioada de după naștere, menopauza. Îm marea majoritate a acestor cazuri, rărirea părului este uniformă. Căderea părului datorată cauzelor genetice specifică bărbaților (alopecia androgenică) poate fi întâlnită și în cazul femeilor. În asemenea cazuri, părul începe să se rărească pe creștetul capului, cu timpul pielea capului va deveni din ce în ce mai vizibilă, creând un mare disconfort psihic. Totodată, pieredera părului poate apărea ca efect secundar al unor tratamente medicale agresive, precum chemoterapia și terapia cu radiații. Recomandăm utilizarea produselor Varga în toate cazurile, când numărul firelor de păr pierdute pe zi depășește 60-100 fire, ceea ce se consideră a fi limita normală. Căderea cronică a părului nu se oprește fără o intervenție externă, deasemenea în această fază cauzele căderii sunt mai complexe decât o simplă carență de vitamine datorată alimentației nesănătoase, și tocmai de aceea problema nu se poate rezolva prin administrarea de vitamine pe cale orală.

În funcție de caracteristicile individuale și de cauzele declanșatoare ale căderii părului, Picăturile Varga opresc căderea excesivă a părului după 2-8 săptămâni de utilizare constantă, împiedicând astfel rărirea părului. Chiar dacă rărirea părului se află într-o fază mai avansată, se poate întâmpla ca o parte din rădăcinile inactive să fie încă viabile; în asemenea cazuri, utilizarea intensivă a produsului poate determina creșterea de fire de păr noi în porțiunile afectate de cădere.

Care sunt cauzele subțierii firelor de păr și despicării vârfurilor?

Stresul, epuizarea fizica și psihică, curele de slăbire și alimentația unilaterală pot cauza nenumărate boli carențiale, care practic pot fi întâlnite la majoritatea dintre noi într-o anumită măsură. Există și factori externi care pot reduce considerabil viabilitatea rădăcinilor de păr, precum: vopsirea părului, ondularea permanentă, îndreptarea părului, spumele de păr și expunerea excesivă solară. Bineînțeles că se poate întâmpla, ca degradarea firelor de păr să se datoreze cauzelor sau dereglărilor hormonale amintite mai sus.

Cum acționează Picăturile fortifiante Varga?

Recomandăm utilizarea picăturilor fortifiante în acele cazuri în care degradarea afectează numai calitatea firelor de păr, dar încă nu a apărut căderea sau rărirea părului. În asemenea cazuri rădăcinile încă sunt capabile să genereze fire de păr cu o durată de viață normală, însă structura interioară a acestor fire este deja degradată, și de aceea părul nostru va deveni mai subțire, mai tern și degradat. Picăturile fortifiante conțin exact vitaminele, aminoacizii, mineralele și microelementele absolut necesare pentru sănătatea firului de păr. Datorită substanțelor intensive conținute structura interioară a părului va deveni mai puternică, astfel firele de păr vor fi mai flexibile, subțierea lor și despicarea vârfurilor va fi oprită, iar cu timpul coafura își va redobândi volumul. Prin utilizarea produsului, părul își va redobândi frumusețea de odinioară, iar firele de păr fortifiate, flexibile vor creea volum și densitate. Utilizarea se recomandă mai ales pentru regenerarea părului supus unor tratamente cosmetice sau vopsiri repetate. În funcție de caracteristicile individuale, se recomandă se recomandă o cură de 6-8 săptămâni, constând în utilizarea picăturilor o dată pe zi. Pentru menţinerea sănătăţii părului, este indicată utilizarea regulată a picăturilor, cel puţin odată sau de două ori pe săptămână şi repetarea curei cel puţin o dată pe an.